čtvrtek 26. prosince 2013

Poprvé letos na lyžích

Než budu psát cokoli dál, tak je ze všeho nejdřív potřeba poděkovat Ježíškovi.

"Ježíšku, děkujeme!!!" :)

A za co vlastně? No, za lyžařské vybavení, které jsme dostali, a které jsme tudíž museli jet hned vyzkoušet. Pravda, počasí na českých horách lyžování zatím zrovna moc nepřeje, ale ani to nás neodradilo a vyrazili jsme na Klínovec (když už máme to autíčko, tak jsme ho museli konečně jednou vyvézt a pořádně vyzkoušet :))
Nejdříve jsme uvažovali nad Moníncem, ale tam byla Zuzka včera a podle toho, co povídala, jsme se rozhodli raději pro Klínovec. A dobře jsme udělali. Sice to byla delší cesta, takže jsme se na sjezdovku dostali až v 10h, ale o to lepší to lyžování bylo.
Sem tam nám na sjezdovku zasvítilo sluníčko, sem tam se nám schovalo do mraků. Pravda, nebyla zima, ale bylo to fajn. Zprovozněny byly jen dva vleky a dvě sjezdovky, takže jsme moc na výběr neměli, ale to nám nevadilo.
Nejdříve jsme se vydali na modrou sjezdovku, abychom se rozjezdili (přiznávám, zvláště já, která na lyžích nebyla aspoň 3 roky) a pak jsme přešli na "lepší" červenou. Lepší ale byla jen chvíli, jelikož tam bylo hodně lidí a tím, jak bylo málo sněhu, tak byla hodně vydřená s muldami a kupami sněhu.
No, ty 3 hodinky jsme si užili, rozjezdili se a připravili se na naše další výpravy, kterých snad hned na začátku roku bude několik.
Všechno, co jsme dostali od Ježíška, jsme vyzkoušeli a nemůžeme si to vynachválit, takže ještě jednou, děkujeme, Ježíšku! :)


TIPS:
Skiareál Klínovec - 370 Kč/3 hod ski pas, www

Žádné komentáře:

Okomentovat