sobota 29. března 2014

Holky objevují Prahu

Někdy se stane i to, že nejedu na výlet s Tomem. Sice je to vyjímečné, ale stává se to :) Tentokrát jsme si s Veru naplánovaly dámský víkend, jelikož Tom byl někde s táborem a my tedy měly volný byt.
A abychom jen neseděly, nepopíjely a nekecaly, vydali jsme se na výlet do Klánovic - ani jedna jsme ještě v Klánovickém lese nebyly, sluníčko svítilo a bylo potřeba Berta utahat. Takže jsme dnes ráno vyrazily nejdříve pěšky na Masarykovo nádraží - což se s Bertem trošku protáhlo, a pak po naučné stezce Klánovickým lesem.
Celá cca 11 km dlouhá trasa je v podstatě po úplné rovince. A ačkoli bylo opravdu krásné počasí, tak jsme tam byly prakticky samy. Cestou jsme skoro vůbec nikoho nepotkaly (a to jsme do Klánovic dorazily až v 11h!!!).
Většina trasy vede lesem po jedné straně a kolem vesnice po druhé straně. To nejzajímavější na celé trase jsou ovšem domy. Pořádně jsme si prohlížely okolní domy a našly spoustu bizardních domků, které bychom ani jedna vůbec nechtěly.
Necelá tříhodinová procházka utekla rychle, líbila se především Berťákovi, my jsme si na ní pěkně protáhly nožky a poznaly další část Prahy :)

njn, sem tam bylo i bahýnko, ale na to jsme už letos zvyklé :)

TIPS:
Trasa - cca 11 km, 2,75h chůze, mapa

Žádné komentáře:

Okomentovat