úterý 1. listopadu 2011

92. HERKUL Cena prezidenta republiky

Poslední říjnovou neděli jsme vyrazili na dostihy. Pravda, nejednalo se o Velkou pardubickou, ale byl to poslední dostih letošní sezóny a ještě k tomu pod záštitou prezidenta republiky. A poslední bod, který nás přesvědčil k účasti bylo to, že máme oba OpenCard, a tak jsme mohli na dostih zadarmo.

Ani jeden z nás na dostizích předtím nebyl, takže jsme nevěděli co čekat. Kromě zimy :-). Oblečení jsme příliš neřešili, což bylo dobře - neřešil ho skoro nikdo, jen pár lidí přišlo vyparáděných jako kdyby na dostihy měla dorazit sama anglická královna...

A jaké byly dostihy? Naprosto super. Vůbec jsme to nečekali...tribuna praskala ve švech, děti pobíhaly všude kolem, sluníčko svítilo a lidi zuřivě fandili, takže jsme si chvílemi připadali jako na Staromáku při hokejovém finále Mistrovství světa :-).
Zajímavé bylo, že se tam skoro všichni znali. Očividně jsme se dostali do komunity lidí, co se o víkendu chodí bavit na dostihy. Bylo to totiž samé "Čau Pepo, tak co, komu jsi fandil?" "Nazdar Mirku, neviděl jsi tady Honzu?" apod.

No, a díky tomu nejdůležitějšímu dostihu, Ceně prezidenta republiky, jsme se stali slavní i my dva :-) Česká televize, která vysílala přímý přenos na nás asi na 10 sekund zamířila kameru :-) Nevěříte? Tak se podívejte sami... (63. minuta vysílání :-))

Žádné komentáře:

Okomentovat